Ge en klocka till någon som betyder mycket för dig

20 januari, 2020 av Tess
Ge en klocka till någon som betyder mycket för dig

För dig som letar efter den där perfekta gåvan till den du håller kär, en familjemedlem eller kanske till en fin och trogen vän som du vill visa extra uppskattning har jag svaret. En klocka från Northman Lengi kommer garanterat att bli en uppskattad present. Klockorna är sofistikerade och tidlösa. Dessutom går de att personifiera med olika färgkombinationer. Armbanden finns i tio olika former och själva klockan finns i två utföranden vilket gör att kombinationsmöjligheterna är många.

Den perfekta gåvan

En klocka är den ultimata gåvan till den som har allt. I tider där hållbarhet och miljömedvetenhet står högt upp på agendan är långsiktiga saker det enda rätta alternativet. En klocka är ett föremål som du kan använda år ut och år in. Med en klocka kan du lätta upp en annars enkel outfit och ge ett lyxigare intryck. Det gör att du behöver lägga mindre pengar på kläder och annat som slits ut snabbare.

Flera valmöjligheter för personifiering

Att ge bort just en klocka i gåva till en annan person tycker jag är en fin handling som signalerar omtanke eftersom en klocka kan vara en pryl som många har svårt att unna sig själv. En klocka runt armen på mottagaren kommer att påminna denne om dig och din fina handling. Din present kommer garanterat att uppskattas. Dessutom kan personen förnya stilen på sin klocka med de många olika valmöjligheterna om den vill personifiera klockan ytterligare.

Bakgrund till Northman Lengi

Företaget Northman Lengi grundades av de två bröderna Daniel och Jonathan som insåg behovet av stilrena klockor. Under 2019 presenteras de första klockorna och det här är bara början. Idag driver de företaget som tillverkar klockor från grunden av svenska urmakare. Kunder kan välja mellan två utföranden i form av Silver och Rose Gold. Klockorna har vit urtavla. Välj en klocka som present, ett hållbart föremål som kan användas varje dag under många år framöver.