Jag hittade den perfekta presenten till sambon

17 april, 2020 av Tess

Ja, som rubriken lyder så har jag hittat en perfekt present till min sambo. Det här inlägget är publicerat efter att han fyllt år och fått sin present för att undvika att han mot förmodan skulle vara inne och läsa på min blogg och överraskningen avslöjas. Han har på senare tid börjat intressera sig för cigarrer och annan lyxkonsumtion som jag kallar det. Det är något visst med män och deras intressen. De kan sitta och lukta och smaka på whisky som lagrats i decennier och skryta om vem om drack den äldsta eller rökigaste. Även det intresset har han snappat upp. Men det är väl bara att låta honom hållas och vara glad över att han har hittat några nya intressen.

Hur som helst så hörde jag honom prata om cigarrer för några månader sedan och det är tydligen något speciellt med de som är från Kuba. Tydligen är de extra smakrika och välgjorda. Inte vet jag, men det kunde vara en bra present tänkte jag. Några googlingar senare hade jag hittat vad jag sökte, en cigarraffär på nätet. Där fanns en hel avdelning med kubanska cigarrer och eftersom jag inte vill vara snål så fick det bli en låda av märket Cohiba Piramides Extra, de kostar 329 kr/st! Så nu kan han sitta och skryta för grabbgänget nästa gång de ses 🙂