Önskelista till jul!

11 november, 2019 av Tess
Önskelista till jul!

För att göra det enkelt för alla nära och kära som har tänkt att köpa någon julklapp till mig så publicerar jag min önskelista här på bloggen. Hör med Kristian innan ni köper något för jag tror nog att jag kanske kan få något av honom eftersom jag varit så snäll i år! =)
Jag har tagit mig friheten och redovisat priser och inköpsställen på de saker jag vet för att underlätta för er alla!

* Kokboken ”Halv åtta hos mig” – billigast på nätet.
* Elizabeth Arden Eight Hour Cream som man kan ha på läpparna då mina är sååå torra. Jag önskar mig inte ”läppstiftet” utan krämen som kan användas till läppar och andra ställen man är torr. 159 kr på Beauty Planet till exempel.
* Armband från Swarovski, antingen det smala eller det breda. Givaren får bestämma, jag älskar båda, de passar till olika saker. De kostar 1500 kr respektive 1950 kr.
* 3 eller 4 klockor från Teknikmagasinet. Jag vill ha den ljusrosa, den rosa/lila och den vita. Kanske också den blåa om den är snygg i verkligheten. Kostar endast 99 kr styck!
* RevitaLash, ca 1295 kr. Finns på nätet eller på Naglar på Fridas.
* 3 stycken röda fotoalbum med hjärta, stora, från Ordning & Reda. Behöver tre för att jag tar mycket kort och en resa skall få plats i en typ av album. Alla andra fotoalbum från Ordning & Reda har jag. Ca 300 kr styck.
* Tofflor som man kan värma i micron från Bluebox. Antingen vita höga eller små rosa. Jag kan inte bestämma mig för vilka… 259 – 289:-.
* Spelet ”Med andra ord”. Andra utgåvan. Det första har jag ju och jag älskar det, köpte även de extra polletterna till. Den som köper det måste spela med mig minst 5 gånger!
*Stora fotoalbum från Bookbinders Design, tre av samma sort. Jag har faktiskt inga därifrån så ni kan välja fritt!

Sen önskar jag mig även detta som jag icke har några bilder på;
* Svart necessär från DKNY, den mindre modellen, 549 kr på NK.
* Pyjamasbyxor. Svarta, rosa eller gråa.
* En snygg pärm som jag kan använda som receptpärm. Ni vet vad jag gillar. Rosa, glitter, silver, bling-bling!

Hoppas tomten tycker jag har varit snäll i år!