Snyggt att kombinera klocka med armband

28 november, 2019 av Tess
Snyggt att kombinera klocka med armband

Letar du efter en riktigt snygg kombination av accessoarer till både vardag och fest? Då ska du absolut överväga att kombinera en klocka med ett armband – en riktigt lyckad kombination som ger dig en snygg look i alla lägen. Här har du alla möjligheter att skapa din egen stil för att uttrycka dig på ett sätt som helt och hållet är du! Med sortimentet som finns på nätet är det här en barnlek; urvalet är stort och utmaningen är snarare att göra ett blygsamt urval ur det stora sortimentet som innehåller otroligt snygga produkter. Det är det inte svårt att gå lös med shoppandet på bland annat nicandfriends.com.

Vilken kombination är du?

Tillhör du skaran som helst bär stilrent silver eller föredrar du att smycka till det lite extra med hjälp av stenar eller något annat? Här kan det förstås vara skillnad på vardag och fest och av den anledningen kan det kännas kul att unna sig olika uppsättningar. Önskar du komplettera det hela med en stilig ring? På marknaden idag hittar du allt det du behöver och faktiskt mer än så. Du kan hitta allt från riktigt dyra designerarmband till lite billigare tingeltangel, men som är otroligt läckert att kombinera. Så det handlar inte bara om färgkombinationer utan även om stilkombinationer.

Uppskattade presenter

Just klockor är en tacksam accessoar att kombinera med. De kan ofta vara mycket dekorativa och verkligen lyfta fram armband som du väljer att bära till. Varför inte kombinera en grövre klocka med läderarmband med smalare silverarmband. Eller tvärtom, en elegant klocka med färgglada armband i naturmaterial. Det är just kontrasterna som ger en så läcker effekt. Om klockan har en färgad urtavla lyft fram den med att ha armband i samma färg, eller armband som har detaljer i den färgen. Våga även mixa och matcha guld och silver. Något som var tabu förr i tiden men som idag är mycket trendigt.