Sommarbröllop på Såstaholm

25 april, 2019 av Tess
Sommarbröllop på Såstaholm

Går du och din partner i tankarna på att gifta er? Många drömmer om ett bröllop på sommaren när träden står i blom och vädret är som bäst. Såstaholm är en herrgård belägen strax utanför Täby, med utsikt över Vallentunasjön. På egendomen finns flera fastigheter och innefattar hotell, konferens och restaurang. Här finns möjligheterna till ett skräddarsytt sommarbröllop som passar just er och era anhöriga. Såstaholm med personal hjälper till med allt för att bröllopet ska bli så bra och smidigt som möjligt. Det går även att anordna själva vigseln och avlägga löften på egendomen. Såstaholm erbjuder tre olika bröllopspaket.

Bröllopspaket

Beroende på hur just ni vill att ert bröllop ska se ut finns det olika alternativ att välja mellan som passar just er bäst. Såstaholm erbjuder tre olika paket för bröllop. Det går bland annat att välja att ha en vigsel under de blommande lindarna i Såstaholms trädgård. Skulle vädret bli dåligt finns det andra möjligheter för att vigseln ska bli så bra som möjligt. Vill ni istället ha hela herrgården för er själva går det att hyra hela Såstaholm. Behövs inte övernattning går det även att välja bröllopspaketet utan boende. Prisförslag fås genom att kontakta Såstaholm via telefon, mejl eller direkt på hemsidan.

Skräddarsytt bröllop

På Såstaholm finns personal som jobbar med att planera bröllop och fester, och de har stor kompetens inom området. Om bröllopspaketen inte helt fyller de krav du och din partner har på bröllopet går det att fixa skräddarsydda lösningar. Genom ett gott samarbete mellan er och personalen på Såstaholm kommer bröllopet leva upp till era förväntningar. Bröllopsmenyn är också en stor del av bröllopet och för att få ut det mesta av den mat och dryck som ska förtäras får ni träffa dem som står för menyn. Det finns färdiga alternativ att välja mellan men det går också bra att skräddarsy menyn för att passa era önskemål.