Ulriksdals Wärdshus, en riktig höjdare!

19 oktober, 2019 av Tess
Ulriksdals Wärdshus, en riktig höjdare!

Foto: Holger Ellgaard – Ulriksdals Wärdshus

Ja om det är någon som inte märkt att jag gillar god mat lär ni göra det nu! Jag, Kristian och min kära mormor var och åt på Ulriksdals Wärdhus för inte så länge sen. Åh så gott det var! Jag tror jag aldrig har ätit en så god förrätt i hela mitt liv! Kantarelltoast med kantarellsoppa serverad i en söt liten kopp. Så gott! Kristian tog en toast skagen med löjrom, inte fel det heller. Till varmrätt blev det oxfilé provencale för min del och mormor och Kristian tog gös. Till efterrätt tog vi alla olika men Kristians chokladmousse var nog godast men min hallonmousse med maränger var inte dum den heller och mormor klagade verkligen inte på sin glass med sommarbär! En super lyckad kväll helt enkelt men billigt var det förstås inte. Smakar det så kostar det!

Inredningen var också fin, man fick verkligen sommarkänsla! Tyvärr kunde jag bara tänka på maten så det blev inga bilder på den men det finns ju på deras hemsida så klart!

Orangeriet