Världens bästa helg

14 februari, 2019 av Tess
Världens bästa helg

I skrivande stund är klockan 02.23 natten mot fredag. Jag får inte sova, som vanligt med andra ord.. men det som är ovanligt med den här natten är att min sömnlöshet beror på att jag är alldeles för uppspelt och glad för att alls kunna somna.

Just nu ligger nämligen en av mina bästa vänner på soffan i mitt vardagsrum och sover. Hon kom sent på kvällen igår och stannar ända till på söndag <3 Och som om inte det vore nog och världsbäst redan där så åker vi till flygplatsen om mindre än tolv timmar för att hämta en annan bästa vän från Sverige, som också hälsar på tills på söndag.

Så då kanske ni förstår varför jag är för upprymd för att förstå det här med sömn. Det här blir bara världens bästa helg och jag känner mig så himla glad och varm inuti, jag vågar nog tillochmed använda ordet lycklig. Det var så längesen jag kände den känslan sist och den är varmt välkommen.

Men med det sagt – jag tänkte passa på att verkligen ta tillvara på den tiden vi har tillsammans nu. Så jag håller till i den riktiga världen under helgen och så hörs vi på söndag hörrni!

Hoppas att ni också får en riktigt fin helg 🙂 Kram